Candát se šťouchačkama zpět

Ingredience:
filet z candáta1 kssádlo trochučerstvě mletý pepř špetka
citron1 ksholandská omáčka dle potřebyvařené brambory200 g
jarní cibulka1 kscibule1/2 ksslanina dle potřeby
máslo3 oříškysmetana1 dl
filet z candáta 1 ks, sádlo trochu, čerstvě mletý pepř špetka, citron 1 ks, holandská omáčka dle potřeby, vařené brambory 200 g, jarní cibulka 1 ks, cibule 1/2 ks, slanina dle potřeby, máslo 3 oříšky, smetana 1 dl

Příprava

Ryba a holandská omáčka? Dokonalá kombinace!

Na rozpálenou pánev vymazanou sádlem vložíme rozpůlený, opepřený, osolený, pokapaný citronem (nemusí být, já to nedělám) filet kůží dolů a chvilku přitlačíme, aby se nezkroutil.
Po 3 minutách otočíme, tak na 2 minuty, podle síly filetu.

Na rozpálené pánvi se sádlem osmažíme slaninu s cibulí do které poté vložíme brambory s čerstvou jarní cibulkou, máslem, smetanou a jemně rozšťoucháme.

2014-03-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI