Bramborové špízy s klobásou a ostrou zeleninou zpět

Ingredience:
větší brambora2 ksostrá nakládaná zelenina (použila jsem brazilské Tao-Tao - Kaufland)2 lžícesůl špetka
pikantní klobása1 ksčesnek4 - 5 stroužků
větší brambora 2 ks, ostrá nakládaná zelenina (použila jsem brazilské Tao-Tao - Kaufland) 2 lžíce, sůl špetka, pikantní klobása 1 ks, česnek 4 - 5 stroužků

Příprava

Jednoduchá rychlovka, která potěší vaše chuťové pohárky....

Brambory uvaříme ve slupce, ale zcela nedovaříme, aby se daly dobře krájet a nerozpadaly se. Z nakládané zeleniny odebereme zhruba 2 lžíce a do ní přidáme natřený česnek.
Brambory můžeme, ale nemusíme oloupat, nakrájíme je na větší kusy. Klobásu nakrájíme na cca 2 cm kolečka. Na špízy napichujeme vždy brambory a klobásu, dokud máme místo. Špízy dáme do pekáče, nejlépe na pečící papír a potřeme je směsí zeleniny a česneku. V rozpálené troubě pečeme cca 20 minut, nejlépe horkým vzduchem.
Podáváme se zeleninou.

2014-11-10 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI