Brněnský řízek zpět

Ingredience:
vepřové maso (kýta, krkovice, pečeně - jak kdo má rád)2 plátkyšunka100 gvejce2 ks
sterilovaný hrášek50 ghladká mouka, vejce, strouhanka na trojobaltuk na smažení
máslo kousek
vepřové maso (kýta, krkovice, pečeně - jak kdo má rád) 2 plátky, šunka 100 g, vejce 2 ks, sterilovaný hrášek 50 g, hladká mouka, vejce, strouhanka na trojobal, tuk na smažení, máslo kousek

Příprava

Připravte si neobyčejný řízek na brněnský způsob s hráškem.

Šunku nakrájíme na kostičky a dáme společně s hráškem na rozpuštěné máslo. Prohřejeme a přidáme vejce. Necháme ztuhnout.
Maso naklepeme a osolíme. Na polovinu plátku naklademe vejce. Druhou polovinu masa přehneme přes náplň a okraje sklepneme.
Obalíme v trojobalu a osmažíme.

2014-05-29 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI