Ingredience: | |||||
candát | 2 filety | mražený hrášek | 200 g | šunka | 100 g |
česnek | 1 stroužek | malá cibule | 1 ks | jarní cibulka | 1 ks |
máslo | oříšek | smetana | trošku | tymián | pár snítek |
cukr | velká špetka | vývar | dle potřeby | sůl | dle chuti |
koření na ryby | dle chuti |
Nová kuchařka s krásným receptem na rybu a candát v lednici. To jsem prostě musela! Nebyla bych to já, kdybych si ten recept tak trošku nepřišmoulila k obrazu svému, takže píšu: Inspirováno Romanem Paulusem.
Rybu zlehka opečeme po obou stranách a servírujeme s hráškovým pyré a opečeným toastem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI