Celozrnné špagety s masovými kuličkami a parmazánem v rajčatové omáčce zpět

Ingredience:
celozrnné špagety200 - 250 gmleté hovězí maso350 gstrouhaný parmazán3 lžíce
česnek3 stroužkypetrželka1 lžičkamletá paprika1 lžička
drcený kmín1/2 lžičkysůl dle chutipepř dle chuti
strouhanka troškuolivový olej na opečenívelká červená cibulka1 ks
česnek3 stroužkyřapíkatý celer3 ksvětší mrkev1 ks
bazalka dle chutidrcená loupaná rajčata1 plechovkasůl dle chuti
pepř dle chuti
celozrnné špagety 200 - 250 g, mleté hovězí maso 350 g, strouhaný parmazán 3 lžíce, česnek 3 stroužky, petrželka 1 lžička, mletá paprika 1 lžička, drcený kmín 1/2 lžičky, sůl dle chuti, pepř dle chuti, strouhanka trošku, olivový olej na opečení, velká červená cibulka 1 ks, česnek 3 stroužky, řapíkatý celer 3 ks, větší mrkev 1 ks, bazalka dle chuti, drcená loupaná rajčata 1 plechovka, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Přináším vám inspiraci na "italský" oběd. Je to jednoduché, rychlé a hlavně moc dobré.

Ze směsi uděláme malé kuličky a opečeme na pánvi ze všech stran. Vyjmeme z pánve. Do pánve přidáme pár kapek oleje, nakrájenou cibulku, řapíkatý celer, mrkev na kostičky - orestujeme - přidáme pokrájený česnek na plátky a vlijeme drcené loupaná rajčata - necháme 20 - 25 min povařit - pak přidáme opečené kuličky a prohřejeme. Do pánve jako poslední přidáme uvařené špagety a promícháme a můžeme servírovat.

Dobrou chuť.

2017-03-20 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI