Cuketové bramboráčky zpět

Ingredience:
cuketa200 gsýr (eidam)50 gvejce3 ks
dýňová mouka4 lžícekvalitní olej1 lžíceŠmakoun provensálský200 g
sůl dle chutimajoránka dle chutičesnek dle chuti
cuketa 200 g, sýr (eidam) 50 g, vejce 3 ks, dýňová mouka 4 lžíce, kvalitní olej 1 lžíce, Šmakoun provensálský 200 g, sůl dle chuti, majoránka dle chuti, česnek dle chuti

Příprava

Chcete připravit rychle nějaký oběd či večeři? Zkuste tyto pečené bramboráčky z cukety, které jsou plné bílkovin.

Nejdříve si předehřejeme troubu na 180 stupňů.

Všechny ingredience (Šmakoun, cuketa, sýr) pokrájíme a dáme do sekáčku s vejci. Rozemeleme a vmícháme olej, koření a mouku.

Lžící tvoříme placičky na pečící papír a pečeme cca 40 minut do zlatova.

2017-03-17 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI