Cuketové bramboráčky zpět

Ingredience:
cuketa200 gsýr (eidam)50 gvejce3 ks
dýňová mouka4 lžícekvalitní olej1 lžíceŠmakoun provensálský200 g
sůl dle chutimajoránka dle chutičesnek dle chuti
cuketa 200 g, sýr (eidam) 50 g, vejce 3 ks, dýňová mouka 4 lžíce, kvalitní olej 1 lžíce, Šmakoun provensálský 200 g, sůl dle chuti, majoránka dle chuti, česnek dle chuti

Příprava

Chcete připravit rychle nějaký oběd či večeři? Zkuste tyto pečené bramboráčky z cukety, které jsou plné bílkovin.

Nejdříve si předehřejeme troubu na 180 stupňů.

Všechny ingredience (Šmakoun, cuketa, sýr) pokrájíme a dáme do sekáčku s vejci. Rozemeleme a vmícháme olej, koření a mouku.

Lžící tvoříme placičky na pečící papír a pečeme cca 40 minut do zlatova.

2017-03-17 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI