Fazolový guláš

zpět
Fazolový guláš
Ingredience:
slanina300 gvelká cibule1 ksvelká paprika2 ks
rajčatový protlak1 balení (115g)sterilované červené fazole1 baleníjarní cibulka1 ks
chilli omáčka dle chutisójová omáčka dle chutisladká paprika špetka
sušený česnek dle chutiolej dle potřebysůl dle chuti
pepř dle chuticukr dle chuti
slanina 300 g, velká cibule 1 ks, velká paprika 2 ks, rajčatový protlak 1 balení (115g), sterilované červené fazole 1 balení, jarní cibulka 1 ks, chilli omáčka dle chuti, sójová omáčka dle chuti, sladká paprika špetka, sušený česnek dle chuti, olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř dle chuti, cukr dle chuti

Příprava

Skvělý typ na bezmasý guláš, který je díky luštěninám vydatným obědem. Kdyby se Vám přeci jen zastesklo po kusu uzeniny, přidejte jako já slaninu.

Slaninu nakrájíme na nudličky a na troše oleje orestujeme. Pak do pánve přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a papriku. Když je zelenina poloměkká, přidáme pokrájenou jarní cibulku, trochu sladké papriky, sušený česnek, sůl, pepř, pár kapek chilli omáčky, sójovké omáčky, rajský protlak a špetku cukru. Směs podlijeme vodou a vše podusíme do měkka. Červené fazole přidáme až ke konci, protože sterilovaná zelenina je měkká a rychle by se rozvařila. Servírujeme s čerstvým chlebem.

2016-01-13 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI