Glazovaná uzená krkovice po asijsku zpět

Ingredience:
uzená krkovice4 plátkyfeferonka1 kssladká chilli omáčka4 lžíce
sójová omáčka2 lžícešťáva z pomeranče1 ksolej trochu
uzená krkovice 4 plátky, feferonka 1 ks, sladká chilli omáčka 4 lžíce, sójová omáčka 2 lžíce, šťáva z pomeranče 1 ks, olej trochu

Příprava

Trocha Asie v naší kuchyni neuškodí, že?

Na pánvi rozpálíme olej a plátky krkovice z obou stran prohřejeme a trochu opečeme, ne úplně dohněda. Smícháme pomerančovou šťávu, sójovou a chilli omáčku a najemno posekanou feferonku. Tuto směs přilijeme na pánev k masu, necháme prohřát a maso v ní obalíme. Svaříme na požadovanou hustotu.

2014-01-17 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI