Gnocchi s mletým kuřecím masem, fazolemi a žampiony zpět

Ingredience:
mleté kuřecí maso300 gneuvařené gnocchi400 gjarní cibulka2 ks
česnek4 stroužkyčervené fazole1 plechovkavelké hnědé žampiony2 ks
rajská šťáva dle potřebyčerstvá majoránka dle chutiolej dle potřeby
sůl dle chutipepř dle chutidrcený kmín dle chuti
mrkev1 kszelené fazolky dle chutivývar nebo voda dle potřeby
chilli dle chuti
mleté kuřecí maso 300 g, neuvařené gnocchi 400 g, jarní cibulka 2 ks, česnek 4 stroužky, červené fazole 1 plechovka, velké hnědé žampiony 2 ks, rajská šťáva dle potřeby, čerstvá majoránka dle chuti, olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř dle chuti, drcený kmín dle chuti, mrkev 1 ks, zelené fazolky dle chuti, vývar nebo voda dle potřeby, chilli dle chuti

Příprava

Dnes mám pro vás tip na jednu rychlovku z jednoho hrnce. Prima příprava, jedna nádoba, propojené chutě...co víc si přát.

Cibulky a česnek rozsekáme v choperu i s čerstvou majoránkou. Na oleji pak orestujeme, přidáme restovat i mleté maso a zeleninu (mrkev nakrájenou na nudličky, zelené fazolky a okapané červené fazole). Přidáme koření, chilli papričku, rajskou šťávu a dál mícháme. Malinko podlijeme vývarem, případně vodou, přidáme pokrájené hnědé žampiony a zase zamícháme. Nakonec přidáme gnocchi a vaříme ještě cca 7 minut. Nakonec ještě přidáme čerstvou voňavou majoránku, promícháme, vypneme a můžeme podávat.

2017-07-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI