Ingredience: | |||||
hermelín | 2 ks | větší cibule | 1 ks | přepuštěné máslo | 1 lžíce |
čerstvé bylinky | 1 lžíce | třtinový cukr | 1 lžíce | hrubozrnná hořčice Maille | 1 lžíce |
sůl | 1 špetka | ||||
Na bagetky: | |||||
bagetky | 1-2 ks | máslo | 3-4 lžíce | nasekané bylinky | 1 lžíce |
sůl | 1 špetka | ||||
K podávání: | |||||
mix salátů | 1 balení | cherry rajčata | 1 balení | olivový olej | 1 lžíce |
Jak už název mého blogu napovídá, nerada v kuchyni trávím dlouhé hodiny a upřednostňuji rychlé recepty. Myslím, že je nás tu takových víc. Mám tu pro vás další rychlovku, kterou můžete připravit nejen na grilu, ale snadno i doma na pánvi, když budete potřebovat připravit něco rychlého k večeři.
1. Cibuli si na pánvi vysmažíme do zlatova na přepuštěném másle. Poté přidáme čerstvé bylinky, třtinový cukr a hořčici. Ještě necháme vše chvíli karamelizovat. Nakonec vše podle chuti osolíme.
2. Hermelíny dáme na gril nebo pánev a opečeme.
3. Bagetu si nakrájíme na plátky. Máslo si rozpustíme a přidáme do něj bylinky a sůl. Hotové bylinkové máslo namažeme na baletky z obou stran a opečeme je na grilu nebo na pánvi.
4. Hotové hermelíny naservírujeme na talíř a přidáme na ně zkaramelizovanou cibulku.
5. Podáváme s bagetkami, mixem salátů a cherry rajčaty.
Dobrou chuť!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI