Grilovaný hermelín se zkaramelizovanou cibulkou a bylinkovou bagetkou zpět

Ingredience:
hermelín2 ksvětší cibule1 kspřepuštěné máslo1 lžíce
čerstvé bylinky1 lžícetřtinový cukr1 lžícehrubozrnná hořčice Maille1 lžíce
sůl1 špetka
Na bagetky:
bagetky1-2 ksmáslo3-4 lžícenasekané bylinky1 lžíce
sůl1 špetka
K podávání:
mix salátů1 balenícherry rajčata1 baleníolivový olej1 lžíce
hermelín 2 ks, větší cibule 1 ks, přepuštěné máslo 1 lžíce, čerstvé bylinky 1 lžíce, třtinový cukr 1 lžíce, hrubozrnná hořčice Maille 1 lžíce, sůl 1 špetka, bagetky 1-2 ks, máslo 3-4 lžíce, nasekané bylinky 1 lžíce, sůl 1 špetka, mix salátů 1 balení, cherry rajčata 1 balení, olivový olej 1 lžíce

Příprava

Jak už název mého blogu napovídá, nerada v kuchyni trávím dlouhé hodiny a upřednostňuji rychlé recepty. Myslím, že je nás tu takových víc. Mám tu pro vás další rychlovku, kterou můžete připravit nejen na grilu, ale snadno i doma na pánvi, když budete potřebovat připravit něco rychlého k večeři. 

1. Cibuli si na pánvi vysmažíme do zlatova na přepuštěném másle. Poté přidáme čerstvé bylinky, třtinový cukr a hořčici. Ještě necháme vše chvíli karamelizovat. Nakonec vše podle chuti osolíme.

2. Hermelíny dáme na gril nebo pánev a opečeme.

3. Bagetu si nakrájíme na plátky. Máslo si rozpustíme a přidáme do něj bylinky a sůl. Hotové bylinkové máslo namažeme na baletky z obou stran a opečeme je na grilu nebo na pánvi.

4. Hotové hermelíny naservírujeme na talíř a přidáme na ně zkaramelizovanou cibulku.

5. Podáváme s bagetkami, mixem salátů a cherry rajčaty.

Dobrou chuť!

2022-03-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravygrilování
Příležitostgrilování
Čas přípravy30 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI