Ingredience: | |||||
tuňák | 2 steaky | bylinky (bazalku, lichořeřišnici, rozmarýn a tymián) | hrst | olivový olej s česnekem naložte si jich pár do sklenice s olejem; obyčejný však také postačí) | 3 lžíce |
šťáva z limetky | 1 lžíce | hrubozrnná sůl | špetka | koření na ryby | dle chuti |
dospělým můžeme přidat do marinády 1 - 2 lžíce bílého vína | dle chuti |
Tuňák je jedna z nejlepších ryb, jakou jsem kdy jedla a myslím, že zachutná i těm, kteří jinak ryby nemusí. Nesmrdí rybinou a chuťově mi připomíná spíš vepřové maso. Podobnost s chutí toho konzervovaného rozhodně nečekejte, čerstvý je totiž o deset tříd lepší!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI