Grilovaný závitek z máslové ryby zpět

Ingredience:
butterfish (pangasius)180 glilek80 gkvalitní sůl Maldon špetka
pepř z mlýnku špetkaolivový olej2 lžícebalzamikový ocet4 lžíce
červené víno2 lžícedrcený anýz3 zrníčka
butterfish (pangasius) 180 g, lilek 80 g, kvalitní sůl Maldon špetka, pepř z mlýnku špetka, olivový olej 2 lžíce, balzamikový ocet 4 lžíce, červené víno 2 lžíce, drcený anýz 3 zrníčka

Příprava

Závitek na medailoncích z pečeného lilku s voňavou balzamico redukcí, musíte prostě zkusit.

Filet z máslové ryby skrojíme na půl centimetrové plátky, posolíme, opepříme z mlýnku, sepneme závitky, opečeme na olivovém oleji z každé strany 2 minuty.

Zdobící omáčka - v malém hrníčku svaříme balzamikový ocet, červené víno a anýz na třetiny.

Mezitím si připravíme 1 a půl centimetrové plátky lilku, osolíme, opepříme, a zprudka opečeme na olivovém oleji z každé strany minutu.

Vhodná příloha – polentová kaše.

Dobrou chuť!

2013-10-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI