Ingredience: | |||||
butterfish (pangasius) | 180 g | lilek | 80 g | kvalitní sůl Maldon | špetka |
pepř z mlýnku | špetka | olivový olej | 2 lžíce | balzamikový ocet | 4 lžíce |
červené víno | 2 lžíce | drcený anýz | 3 zrníčka |
Závitek na medailoncích z pečeného lilku s voňavou balzamico redukcí, musíte prostě zkusit.
Filet z máslové ryby skrojíme na půl centimetrové plátky, posolíme, opepříme z mlýnku, sepneme závitky, opečeme na olivovém oleji z každé strany 2 minuty.
Zdobící omáčka - v malém hrníčku svaříme balzamikový ocet, červené víno a anýz na třetiny.
Mezitím si připravíme 1 a půl centimetrové plátky lilku, osolíme, opepříme, a zprudka opečeme na olivovém oleji z každé strany minutu.
Vhodná příloha – polentová kaše.
Dobrou chuť!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI