Halušky s uzeným a se zelím zpět

Ingredience:
uzené maso dle potřebysterilované zelí1 skleničkacibule1 ks
Halušky:
hrubá mouka500 gvejce1 ksvoda250 ml
uzené maso dle potřeby, sterilované zelí 1 sklenička, cibule 1 ks, hrubá mouka 500 g, vejce 1 ks, voda 250 ml

Příprava

Jednoduchý a výborný pokrm, který milujeme snad všichni.

Na sádle si orestujeme cibulku spolu s nakrájeným uzeným masem, přidáme pokrájené kysané zelí a chvíli dusíme. Osolíme, opepříme. Halušky si uděláme z hrubé mouky, vejce, vody - těsto. Pasírujeme přes haluškovač do vroucí vody, po vyplavání na hladinu odebíráme. Do horkých halušek můžeme dát plátek másla, halušky potom získají jemnější chuť. Halušky smícháme se směsí z uzeného a zelí a podáváme.

2014-01-17 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI