Houbová "čína" ze Šmakouna zpět

Šmakoun s příchutí hlívy ústřičné (200 g)1 balenípórek1 kspaprika2 ks
menší cuketa2 ksvětší hnědé žampiony6 ksčesnek6 stroužků
zázvor kousekcherry rajčata10 ksdýňová semínka hrstka
mořská sůl špetkabarevný pepř šetkasojová omáčka pár kapek
jasmínová rýže2 balíčkypetrželka na ozdobu
Šmakoun s příchutí hlívy ústřičné (200 g) 1 balení, pórek 1 ks, paprika 2 ks, menší cuketa 2 ks, větší hnědé žampiony 6 ks, česnek 6 stroužků, zázvor kousek, cherry rajčata 10 ks, dýňová semínka hrstka, mořská sůl špetka, barevný pepř šetka, sojová omáčka pár kapek, jasmínová rýže 2 balíčky, petrželka na ozdobu

Příprava

Šmakoun je potravina vyrobená z vaječných bílků a výborně se hodí do dietního jídelníčku. 

Navíc v tepelné úpravě skvěle chutná. Dělají se různé příchutě, já jsem tentokrát vyzkoušela příchuť s hlívou ústřičnou. Jako přílohu jsem zvolila jasmínovou rýži...Na olivovém oleji orestovat šmakouna nakrájeného na kousky, kolečka pórku,kousky cukety a papriky,plátky hnědých žampionů,plátky česneku a na drobno nasekaný kousek zázvoru.Po chvíli přidat několik přepůlených cherry rajčátek a dýňových semínek,ochutit mořskou solí ,barevným pepřem a zakápnout sojovou omáčkou.Chvilku ještě společně podusit a oběd je hotov .

2014-01-20 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI