Hovězí kuličky s quinoou a mangoldem zpět

Ingredience:
mleté hovězí maso250 guvařená černá quinoa velká hrstspařený, nasekaný mangold1/2 sazku
česnek3 stroužkyvejce1 kssůl dle chuti
pepř dle chuti
mleté hovězí maso 250 g, uvařená černá quinoa velká hrst, spařený, nasekaný mangold 1/2 sazku, česnek 3 stroužky, vejce 1 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Velmi často u nás nastává následující scénář - stojím s mletým hovězím v ruce před lednicí a přemýšlím, co k němu přidám, aby to nebylo "jen" to maso. Tak vznikly i tyto kuličky, které chutnaly i mým pánům klukům. Podávala jsem je s bramborovo-petrželovou kaší a rajčatovým salátem.

Ze všech ingrediencí připravíme masovou směs, ze které tvoříme navlhčenýma rukama kuličky. Kuličky pečeme na plechu s papírem v troubě při 200°C do lehce hněda.

2016-06-29 Hlavní chody

Poznámka

Z uvedených surovin připravíte cca 16 kuliček.

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI