Hovězí pupek zpět

Ingredience:
hovězí pupek500 gšpenát100 gčesnek50 g
cibule200 golej30 gpepř5 g
sůl15 gmrkev200 gpetržel100 g
žampiony50 g
hovězí pupek 500 g, špenát 100 g, česnek 50 g, cibule 200 g, olej 30 g, pepř 5 g, sůl 15 g, mrkev 200 g, petržel 100 g, žampiony 50 g

Příprava

Kdo tuto delikatesu ještě nezkusil o hodně přichází!

Hovězí pupek naklepeme na větší plát, který osolíme, opepříme.
Na plát masa klademe, listový špenát, jemně nakrájené žampióny, česnek.
Pupek zarolujeme a svážeme provázkem.
Mrkev a cibulku nakrájíme na větší kusy a orestujeme na oleji.
Po orestování zalijeme základem pupek a dáme do trouby na 1,5h na 180°C.
Stále přelíváme a dusíme do měkka.

Dochutíme solí, čerstvou bylinkou (tymián, bazalka, oregano).

2013-10-30 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI