Hovězí sezamové maso s koriandrem a fazolkami zpět

hovězí maso (roštěná, hovězí ořech)500 gsojová omáčka50 mlsrybí omáčka30 ml
chilli habaňéro1 kssezam1 lžičkazázvor1 lžička
česnek pravý2 stroužkyfazolky200 gtymián pár snítek
olej30 mlsůl špetkakoriandr špetka
hovězí maso (roštěná, hovězí ořech) 500 g, sojová omáčka 50 ml, srybí omáčka 30 ml, chilli habaňéro 1 ks, sezam 1 lžička, zázvor 1 lžička, česnek pravý 2 stroužky, fazolky 200 g, tymián pár snítek, olej 30 ml, sůl špetka, koriandr špetka

Příprava

Barmský recept....

Maso nakrájené na tenké nudličky obalíme v sojové omáčce, zázvoru a rybí omáčce. Takto připravené maso orestujeme na oleji, přidáme česnek na plátky, papričku habaňero, zelené fazolky a sezam a zlehka prohodíme po dobu cca 5min. Na závěr přihodíme nahrubo nasekaný koriandr a tymián. Je to voňavé a jednoduché jídlo plné chutě! Příloha, rýže nebo smažené nudle.  

2014-01-08 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI