Hříbkové špagety s česnekem a petrželkou zpět

Ingredience
špagety1/2 balíčkučerstvé hříbky hrststroužek česneku1 ks
nasekaná petrželka hrstkaolivový olej sůl špetka
strouhaný sýr / parmezán
špagety 1/2 balíčku, čerstvé hříbky hrst, stroužek česneku 1 ks, nasekaná petrželka hrstka, olivový olej , sůl špetka, strouhaný sýr / parmezán

Příprava

Recept ze soutěže Podzim s Whirlpoolem od Drahomíry Seemannové.

Těstoviny uvaříme v osolené vodě do poloměkka.
Rozpálíme si pánev. Na olivovém oleji osmažím hříbky a nasekaný či prolisovaný česnek. Přidám vařené těstoviny, smíchám, prohřeji a dochutím solí. Podávám s nasekanou petrželkou. V tomto receptu si vychutnáváme opravdové chutě bez zbytečného koření.

2015-02-12 Hlavní chody

Poznámka

Kdo chce, může přidat i ke směsi 0,5 dcl smetany na zjemnění.

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy20 min
Nápojvíno červené
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI