Krkovice na medu a černém pivu zpět

Ingredience:
krkovice4 plátkytekutý med2 lžícečerné pivo8 lžice
zázvorová šťáva2 lžícesladká chilli omáčka1 lžičkaolej1 lžíce
prolisovaný česnek2 stroužkynadrcený barevný pepř1 lžícestředně velké brambory8 ks
olej nebo sádlo na smaženísůl dle chuti
krkovice 4 plátky, tekutý med 2 lžíce, černé pivo 8 lžice, zázvorová šťáva 2 lžíce, sladká chilli omáčka 1 lžička, olej 1 lžíce, prolisovaný česnek 2 stroužky, nadrcený barevný pepř 1 lžíce, středně velké brambory 8 ks, olej nebo sádlo na smažení, sůl dle chuti

Příprava

Když máte naložené maso na grilování a selže počasí, tak i z pánve chutná krkovička velice dobře.

Plátky masa opláchneme, osušíme, na okrajích nařízneme a klouby na rukou mírně naklepeme.
Z uvedených surovin v uzavíratelné nádobě umícháme marinádu, plátky masa v ní obalíme a uložíme alespoň na 4hodiny do lednice.
Poté v pánvi na rozehřátém tuku smažíme z každé strany 5minut. Měkké maso zabalíme do alobalu a necháme chvíli odpočinout.
Mezitím oloupeme a nakrájíme brambory, osolíme a necháme je na pánvi v troše rozehřátého tuku osmažit do zlatavé barvy.
Na talíři můžeme obložit rozkrojenými rajčaty, nebo jinou zeleninou.

2016-09-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI