Krkovice na medu a černém pivu zpět

Ingredience:
krkovice4 plátkytekutý med2 lžícečerné pivo8 lžice
zázvorová šťáva2 lžícesladká chilli omáčka1 lžičkaolej1 lžíce
prolisovaný česnek2 stroužkynadrcený barevný pepř1 lžícestředně velké brambory8 ks
olej nebo sádlo na smaženísůl dle chuti
krkovice 4 plátky, tekutý med 2 lžíce, černé pivo 8 lžice, zázvorová šťáva 2 lžíce, sladká chilli omáčka 1 lžička, olej 1 lžíce, prolisovaný česnek 2 stroužky, nadrcený barevný pepř 1 lžíce, středně velké brambory 8 ks, olej nebo sádlo na smažení, sůl dle chuti

Příprava

Když máte naložené maso na grilování a selže počasí, tak i z pánve chutná krkovička velice dobře.

Plátky masa opláchneme, osušíme, na okrajích nařízneme a klouby na rukou mírně naklepeme.
Z uvedených surovin v uzavíratelné nádobě umícháme marinádu, plátky masa v ní obalíme a uložíme alespoň na 4hodiny do lednice.
Poté v pánvi na rozehřátém tuku smažíme z každé strany 5minut. Měkké maso zabalíme do alobalu a necháme chvíli odpočinout.
Mezitím oloupeme a nakrájíme brambory, osolíme a necháme je na pánvi v troše rozehřátého tuku osmažit do zlatavé barvy.
Na talíři můžeme obložit rozkrojenými rajčaty, nebo jinou zeleninou.

2016-09-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI