Krůtí kostky s klobásou zpět

Ingredience:
krůtí stehenní sval bez kosti a kůže500 gklobása2 ksvětší cibule2 ks
olej1 lžícemletá sladká paprika1 lžícegranulovaný česnek2 lžíce
worcesterová omáčka4 lžícemasitá paprika1 ksvývar nebo voda200 ml
voda + lžíce hladké mouky100 mlsůl dle chutimletý pepř dle chuti
nasekané lístky petržele dle chuti
krůtí stehenní sval bez kosti a kůže 500 g, klobása 2 ks, větší cibule 2 ks, olej 1 lžíce, mletá sladká paprika 1 lžíce, granulovaný česnek 2 lžíce, worcesterová omáčka 4 lžíce, masitá paprika 1 ks, vývar nebo voda 200 ml, voda + lžíce hladké mouky 100 ml, sůl dle chuti, mletý pepř dle chuti, nasekané lístky petržele dle chuti

Příprava

Dnes vám přináším recept na jednoduchou úpravu krůtího masa s klobásou. My jsme si pochutnali a věřím, že i vy si pochutnáte.

Cibule nakrájíme na osminky, klobásy na silnější kolečka.
Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na větší kostky a dáme je do zapékací mísy. Přidáme sůl, pepř, mletou papriku a česnek, omáčku, olej nakrájené cibule a klobásy.
Vše důkladně rukama promícháme, přiklopíme víkem a dáme nejlépe přes noc uležet do lednice. Pokud spěcháme, tak alespoň na 2hodiny.
Poté rozehřejeme troubu na 200°C.
Masitou papriku nakrájíme na větší kusy, přidáme ji k uleženému masu, podlijeme vývarem a přikryté dáme do trouby.
Pečeme na 180°C 60minut. 20minut před koncem přidáme vodu, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku, promícháme a odkryté dopečeme.
Posypeme petrželkou a podáváme s rýží.

2016-11-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI