Krůtí kostky s klobásou zpět

Ingredience:
krůtí stehenní sval bez kosti a kůže500 gklobása2 ksvětší cibule2 ks
olej1 lžícemletá sladká paprika1 lžícegranulovaný česnek2 lžíce
worcesterová omáčka4 lžícemasitá paprika1 ksvývar nebo voda200 ml
voda + lžíce hladké mouky100 mlsůl dle chutimletý pepř dle chuti
nasekané lístky petržele dle chuti
krůtí stehenní sval bez kosti a kůže 500 g, klobása 2 ks, větší cibule 2 ks, olej 1 lžíce, mletá sladká paprika 1 lžíce, granulovaný česnek 2 lžíce, worcesterová omáčka 4 lžíce, masitá paprika 1 ks, vývar nebo voda 200 ml, voda + lžíce hladké mouky 100 ml, sůl dle chuti, mletý pepř dle chuti, nasekané lístky petržele dle chuti

Příprava

Dnes vám přináším recept na jednoduchou úpravu krůtího masa s klobásou. My jsme si pochutnali a věřím, že i vy si pochutnáte.

Cibule nakrájíme na osminky, klobásy na silnější kolečka.
Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na větší kostky a dáme je do zapékací mísy. Přidáme sůl, pepř, mletou papriku a česnek, omáčku, olej nakrájené cibule a klobásy.
Vše důkladně rukama promícháme, přiklopíme víkem a dáme nejlépe přes noc uležet do lednice. Pokud spěcháme, tak alespoň na 2hodiny.
Poté rozehřejeme troubu na 200°C.
Masitou papriku nakrájíme na větší kusy, přidáme ji k uleženému masu, podlijeme vývarem a přikryté dáme do trouby.
Pečeme na 180°C 60minut. 20minut před koncem přidáme vodu, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku, promícháme a odkryté dopečeme.
Posypeme petrželkou a podáváme s rýží.

2016-11-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI