Květák v pikantní hrašce s bramborem zpět

Ingredience:
menší květák1 kshraška pikantní, směs na obalování dle potřebysůl dle chuti
brambory dle potřebyvoda dle potřeby
menší květák 1 ks, hraška pikantní, směs na obalování dle potřeby, sůl dle chuti, brambory dle potřeby, voda dle potřeby

Příprava

Dnes se nekonala v kuchyni žádná kuchařská věda. Ale ta dóóóbrota, že se tatínek olizoval až za ušima a třikrát se mě ptal, jestli už ten květák nebudu jíst. Mně už se fakt nikam nevešel. No co dodat, byl prostě mňam.

V páře si uvaříme květák. Když je květák uvařený a vychladlý, osolíme jej a připravíme si těstíčko, ve kterém květák obalíme. Těstíčko jsem připravila podle návodu na hrašce: 100g hrašky smícháme se 150ml vody, hustota řidší jako je hořčice. Květák obalený v těstíčku klademe na pečící papír a dáme péct do trouby na 200°C, pečeme dozlatova, podáváme s vařeným bramborem.

2016-03-03 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI