Lososovitý pstruh s brokolicovým pyré

zpět
Lososovitý pstruh s brokolicovým pyré
Ingredience:
pstruh lososovitý2 porcesůl dle chutipepř dle chuti
olej dle potřebymáslo dle potřebyčesnek2 stroužky
nasekaná petrželka dle chuti
Pyré:
brokolice dle potřebyvývar dle potřebymáslo kousek
cibule1 kssůl dle chutismetana dle potřeby
pstruh lososovitý 2 porce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, olej dle potřeby, máslo dle potřeby, česnek 2 stroužky, nasekaná petrželka dle chuti, brokolice dle potřeby, vývar dle potřeby, máslo kousek, cibule 1 ks, sůl dle chuti, smetana dle potřeby

Příprava

Miluji ryby a snažím se, aby byly na u nás na stole a v jídelníčku zařazeny alespoň jednou týdně.

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené růžičky brokolice, osolíme a zalijeme trochou vývaru. 

Povaříme, pak přidáme smetanu a rozmixujeme. 

Pstruha osolíme po obou stranách a opepříme. 

Porce pstruha položíme kůží dolů na rozehřátý olej a přidáme rozmáčklé stroužky česneku, kousek másla a nasekanou petrželku. Kůži opečeme do křupava a obrátíme.

Na talíři posypeme nasekanou petrželkou.

2018-11-05 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ryby
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI