Masové koule a pyré z kari fazolí zpět

Ingredience:
mleté maso (napůl vepřové a hovězí)400 gsůl dle chutipepř dle chuti
česnek dle chutimajoránka dle chutizázvor špetka
kari1 lžičkacibule1 ksnasekaná čerstvá petrželka dle chuti
vejce1 ksstrouhanka3 lžíce
Pyré:
kari fazole2 plechovkycibule1 ksolej dle potřeby
sůl dle chutipepř dle chuti
mleté maso (napůl vepřové a hovězí) 400 g, sůl dle chuti, pepř dle chuti, česnek dle chuti, majoránka dle chuti, zázvor špetka, kari 1 lžička, cibule 1 ks, nasekaná čerstvá petrželka dle chuti, vejce 1 ks, strouhanka 3 lžíce, kari fazole 2 plechovky, cibule 1 ks, olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

I úplně obyčejné jídlo může chutnat skvěle. Masové koule jsou toho důkazem, a když jako přílohu zvolíte netradiční fazolové pyré, jistě si pochutnáte.

Veškeré ingredience na masové koule spojíme, dobře promícháme a utvoříme koule, které upečeme v předem vyhřáté troubě nebo osmažíme na oleji či sádle.

Na oleji zpěníme cibuli, vyklopíme na ni obě konzervy, osolíme, opepříme a chvilku podusíme. Poté vše rozmixujeme. 

Na talíři pokrm ještě můžeme ozdobit čerstvou petrželkou.

2017-05-09 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI