Pečený kořeněný květák

zpět
Pečený kořeněný květák
Ingredience:
květák500 glahůdkové droždí100 gkvalitní olej3 lžíce
kurkuma dle chutisladká paprika dle chutisůl dle chuti
pepř dle chuti
květák 500 g, lahůdkové droždí 100 g, kvalitní olej 3 lžíce, kurkuma dle chuti, sladká paprika dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Pro ty, kteří chtějí nějaký rychlý a lehký oběd. Květák obalený ve směsi koření, upečený v troubě.

Nejprve si předehřejeme troubu na 200 stupňů.

Květák rozebereme na jednotlivé růžičky, nasypeme do igelitového pytle, přidáme bylinky, olej a droždí a proklepeme.

Dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme cca 30 minut.

2017-02-07 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI