Pečený kořeněný květák zpět

Ingredience:
květák500 glahůdkové droždí100 gkvalitní olej3 lžíce
kurkuma dle chutisladká paprika dle chutisůl dle chuti
pepř dle chuti
květák 500 g, lahůdkové droždí 100 g, kvalitní olej 3 lžíce, kurkuma dle chuti, sladká paprika dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Pro ty, kteří chtějí nějaký rychlý a lehký oběd. Květák obalený ve směsi koření, upečený v troubě.

Nejprve si předehřejeme troubu na 200 stupňů.

Květák rozebereme na jednotlivé růžičky, nasypeme do igelitového pytle, přidáme bylinky, olej a droždí a proklepeme.

Dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme cca 30 minut.

2017-02-07 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI