Penne s kuřecím masem a hříbkovou omáčkou zpět

Ingredience:
kuřecí prsa4 kstěstoviny penne400 gčerstvé hříbky3-4 hrsti
olej2 lžícemalá cibule1 kssmetana 33%250 ml
sojová omáčka1 lžíceworcester1 lžícesušený česnek1 špetka
sušený tymián1 špetkapepř1 špetkasůl1 špetka
kuřecí prsa 4 ks, těstoviny penne 400 g, čerstvé hříbky 3-4 hrsti, olej 2 lžíce, malá cibule 1 ks, smetana 33% 250 ml, sojová omáčka 1 lžíce, worcester 1 lžíce, sušený česnek 1 špetka, sušený tymián 1 špetka, pepř 1 špetka, sůl 1 špetka

Příprava

Milovníci těstovin a hub, těšte se! Rychlý, chutný a sytý oběd, je zde a stačí k tomu, opravdu pár ingrediencí.

V osolené vodě s kapkou oleje si nejprve uvaříme Penne. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Potom nudličky vyjmeme z pánve a na výpeku necháme zesklovatět na jemno pokrájenou cibuli. Poté přidáme hříbky, trochu sušeného česneku, tymiánu, sójové omáčky, Worcesteru a zalijeme smetanou. Směs podusíme a nakonec vmícháme uvařené penne do připravené směsi.

Dobrou chuť!

2022-06-06 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI