Pikantní burger zpět

Ingredience:
mleté hovězí maso800 gbylinky (tymián, oregano, petrželka)2 lžičkyworcester nebo sojová omáčka (ale nemusí být)1 lžíce
červená paprika1 lžičapokrájená červená cibulka1/2 ksdijonská hořčice1 a 1/2 lžičky
sůl špetkapepř špetkaledový salát nebo salát crispy nebo polníček dle potřeby
rajče3 kspaprika1 ksmajonéza nebo zakysaná smetana smíchaná s hořčicí dle chuti
žemle na gril nebo housky4 ks
mleté hovězí maso 800 g, bylinky (tymián, oregano, petrželka) 2 lžičky, worcester nebo sojová omáčka (ale nemusí být) 1 lžíce, červená paprika 1 lžiča, pokrájená červená cibulka 1/2 ks, dijonská hořčice 1 a 1/2 lžičky, sůl špetka, pepř špetka, ledový salát nebo salát crispy nebo polníček dle potřeby, rajče 3 ks, paprika 1 ks, majonéza nebo zakysaná smetana smíchaná s hořčicí dle chuti, žemle na gril nebo housky 4 ks

Příprava

Zajděte si k řezníkovi pro kus pořádného hovězího masa. Nebudete litovat.

V misce smícháme maso, nasekané čerstvé bylinky, papriku, koření, hořčici a cibulku. Promícháme, aby se chutě spojily a vytvarujeme burgery.
Dáme na gril a grilujeme z každé strany cca 5-7 minut. Rozkrojíme žemle a dáme je také na chvíli na gril. Žemle poklademe salátem, plátky rajčat, přidáme majonézu smíchanou s hořčicí. Burger ozdobíme cibulkou nebo paprikou.

Napěchujte burgery vším, co vám chutná.

2014-10-09 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravygrilování
Příležitostgrilování
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI