Pikantní čatní s ananasem a krůtím steakem zpět

Ingredience:
krůtí steak2 ksčerstvý ananas3 plátkymalá cuketa1 ks
červená paprika1 ksžlutá paprika1 ksčervená cibule1 ks
česnek3 stroužkymletý zázvor1/2 lžičkymletý koriandr1/2 lžičky
římský kmín1 lžičkakurkuma1 lžičkajablečný ocet3 lžíce
sůl dle chutipepř dle chutiGhí dle potřeby
krůtí steak 2 ks, čerstvý ananas 3 plátky, malá cuketa 1 ks, červená paprika 1 ks, žlutá paprika 1 ks, červená cibule 1 ks, česnek 3 stroužky, mletý zázvor 1/2 lžičky, mletý koriandr 1/2 lžičky, římský kmín 1 lžička, kurkuma 1 lžička, jablečný ocet 3 lžíce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, Ghí dle potřeby

Příprava

Ráda bych se s vámi podělila o recept na tento lehký oběd nebo večeři, kterou si můžete dopřát bez výčitek. A pokud vás teď v zimě nelákají studené salty, je toto skvělá alternativa, jak se zahřát a pochutnat si.

Na Ghí osmahneme cibuli a k ní přidáme nakrájenou zeleninu a ananas. Ochutíme kořením, solí a jablečným octem. Dusíme do změknutí zeleniny (20 - 30 minut). Během dušení podle potřeby podléváme vodou. Já jsem podávala s krůtím steakem, ale bude se skvěle hodit i ryba. Dobrou chuť!

2018-02-19 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI