Pikantní hovězí guláš na paprikách a chilli papričkách zpět

Ingredience:
hovězí zadní800 gcibule500 gvelká červená paprika1 ks
chilli papričky2 kshovězí vývar dle potřebyolej dle potřeby
sůl dle chutipepř dle chutimajoránka dle chuti
šťáva z loupaných rajčat POmodori dle potřebyčesnek4 stroužkymletá sladká paprika dle chuti
hovězí zadní 800 g, cibule 500 g, velká červená paprika 1 ks, chilli papričky 2 ks, hovězí vývar dle potřeby, olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř dle chuti, majoránka dle chuti, šťáva z loupaných rajčat POmodori dle potřeby, česnek 4 stroužky, mletá sladká paprika dle chuti

Příprava

Na guláš už mám spadeno dlouho. Stále ho doma děláme bez mouky, přírodní, ten je .

Hovězí maso kuchyňsky upravíme a nakrájíme na kostky. Do hlubší nádoby dáme rozehřát olej, přidáme všechny pokrájené cibule a restujeme je pěkně do hnědé barvy. Přidáme prolisovaný česnek a necháme pěkně rozvonět. Vložíme pokrájené hovězí maso tak, aby se pěkně zatáhlo. Přidáme červenou pokrájenou papriku, červenou sypkou papriku, rajskou šťávu, chilli papričky, čerstvě mletý pepř. Podlijeme hovězím vývarem. Dál vše dusíme doměkka. Nakonec vsypeme čerstvou majoránku, podlijeme ještě podle potřeby a dál dusíme až do vysmahnutí guláše. Přidáme podle potřeby sůl, pepř a ještě chvíli promícháme.
Všechna šťáva je přírodní, bez mouky a jiných záklechtek. Podáváme s domácím knedlíkem, rýží nebo těstovinami.

2016-07-18 Hlavní chody

Poznámka

Z uvedených surovin připravíte cca 2,5 l guláše.

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravydušení
Příležitostnávštěva
Čas přípravyvíce jak 90 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI