Ingredience: | |||||
kuřecí křídla | 4 - 5 ks | ||||
Marináda: | |||||
Bazylia chili | 3 lžíce | česnek | 4 stroužky | bazalka | 5 lístků |
kečup | 1 lžíce | med | 1 lžíce | celý kmín | špetka |
Podáváme s opečenými bramborami, chlebem, zeleninou, nebo s rýžovými nudlemi.
Zeleninu Bazylia chili dáme do vyšší nádoby. Přidáme česnek, natrhané lístky bazalky, kečup a med a vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Křídla nesolíme, protože Bazylia chili je slaná dost, potřeme je z obou stran marinádou, posypeme kmínem, podlijeme troškou vody a dáme grilovat do trouby. Během pečení aspoň jednou otočíme a podléváme výpekem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI