Pikantní křídla v thajské marinádě zpět

Ingredience:
kuřecí křídla4 - 5 ks
Marináda:
Bazylia chili3 lžícečesnek4 stroužkybazalka5 lístků
kečup1 lžícemed1 lžícecelý kmín špetka
kuřecí křídla 4 - 5 ks, Bazylia chili 3 lžíce, česnek 4 stroužky, bazalka 5 lístků, kečup 1 lžíce, med 1 lžíce, celý kmín špetka

Příprava

Podáváme s opečenými bramborami, chlebem, zeleninou, nebo s rýžovými nudlemi.

Zeleninu Bazylia chili dáme do vyšší nádoby. Přidáme česnek, natrhané lístky bazalky, kečup a med a vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Křídla nesolíme, protože Bazylia chili je slaná dost, potřeme je z obou stran marinádou, posypeme kmínem, podlijeme troškou vody a dáme grilovat do trouby. Během pečení aspoň jednou otočíme a podléváme výpekem.

2014-07-10 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravygrilování
Příležitostgrilování
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI