Přírodní pstruží filátko zpět

Ingredience:
filet ze pstruha4 kssůl špetkadrcený kmín špetka
máslo kousek
filet ze pstruha 4 ks, sůl špetka, drcený kmín špetka, máslo kousek

Příprava

Je čas grilování a tak nezapomínejte, že si můžete ugrilovat i ryby.

Snad to nejjednodušší vaření, co znám, Rozpálený gril, posolený a pokmínovaný filet ze pstruha na něj nejprve kůží dolů, pak otočit a až zbělá otočit zpět na záda. Položit kostičku másla, nechat rozpustit. Uložit na talíř, obložit skrojky citronu, salátem, hotovo.

2014-08-08 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ryby
Druh přípravygrilování
Příležitostgrilování
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI