Pstruh s grilovanou zeleninou zpět

Ingredience:
pstruh1 kszelenina dle chutisůl špetka
koření (česnek,rozmarýn, hrubozrnná sůl) špetkacitrón1 ksolivový olej trochu
pstruh 1 ks, zelenina dle chuti, sůl špetka, koření (česnek,rozmarýn, hrubozrnná sůl) špetka, citrón 1 ks, olivový olej trochu

Příprava

Nepodceňujte vůni čerstvých bylinek, které vaše jídla posunou o úroveň výš.

Pstruha očistíme, nasolíme, okořeníme a naplníme dvěma měsíčky citrónu. Pstruha zatáhneme na grilu (pánvi) a dáme péct na 10 minut při 225°C. 

Zeleninu pokrájíme na větší kousky a dáme ogrilovat na rozpálený gril, zlehka pokapeme olivovým olejem a okořeníme. Doporučuji však s kořením nepřehánět, spíše klidně použijte čerstvé bylinky či větvičku rozmarýnu, která jídlo nádherně provoní.

Grilujeme 4-6 minut a servírujeme.

2013-10-27 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI