Pstruzi na gril s bylinkovým máslem zpět

Ingredience:
máslo1/2 kostkyčesnek2 stroužkybylinky (libeček,tymián,bazalka,kopr,petrželka) hrst
sůl dle chutipstruh4 ks
máslo 1/2 kostky, česnek 2 stroužky, bylinky (libeček,tymián,bazalka,kopr,petrželka) hrst, sůl dle chuti, pstruh 4 ks

Příprava

Pstruh s bylinkovým máslem vás musí zaručeně nadchnout. V jednoduchosti je totiž ta největší krása.

Rybu uvnitř vyplníme bylinkovým máslem. Nahoře mírně posolíme, okořeníme. Dáme péct na gril. Bylinkové máslo: máslo rozetřeme, prolisujeme do něj česnek, přidáme nadrcené bylinky a sůl. Zbytkem másla potřu housky, plátky veky, rohlík, to co je a dám taky na gril - výborné!

2013-07-29 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
5
 porcí
Typ jídlaryby
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
ryby
Druh přípravygrilování
Příležitostgrilování
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI