Rybí filety z tresky pestré v těstíčku zpět

Ingredience:
treska pestrá4 filety
Těstíčko:
kukuřičná mouka dle potřebyřepkový olej dle potřebysůl dle chuti
bylinky (sušené oregano a tymián) dle chutinasekaná čerstvá petrželka dle chutinadrcená cibule1 ks
prolisovaný česnek4 stroužky
treska pestrá 4 filety, kukuřičná mouka dle potřeby, řepkový olej dle potřeby, sůl dle chuti, bylinky (sušené oregano a tymián) dle chuti, nasekaná čerstvá petrželka dle chuti, nadrcená cibule 1 ks, prolisovaný česnek 4 stroužky

Příprava

Ryby jsou velice zdravé a my se je snažíme dopřávat docela často. Dnes jsem zkusila tresku pestrou v těstíčku z kukuřičné mouky a bylinek.

Smícháme si všechny suroviny na těstíčko. Připravené filety si tímto těstíčkem potřeme z obou stran. Poklademe je na plech s pečícím papírem, který jsme si potřely olejem. Smažíme v troubě dozlatova. Podávat můžete jako my, s mřížkovými hranolky, nebo třeba s bramborem si bramborovou kaší.

2018-02-01 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI