Rybí karbanátky s bramborovo-hráškovou kaší zpět

Ingredience:
aljašská treska1 balení (400g)vejce1 kscibule1 ks
česnek3 stroužkysůl dle chutipepř dle chuti
plnotučná hořčice1 lžícestrouhanka dle potřebyolej na smažení
hrášek dle potřebybrambory dle potřebymáslo dle potřeby
mléko dle potřeby
aljašská treska 1 balení (400g), vejce 1 ks, cibule 1 ks, česnek 3 stroužky, sůl dle chuti, pepř dle chuti, plnotučná hořčice 1 lžíce, strouhanka dle potřeby, olej na smažení, hrášek dle potřeby, brambory dle potřeby, máslo dle potřeby, mléko dle potřeby

Příprava

Doma máme všichni moc rádi ryby na různé způsoby. Dnes jsem z tresky zkusila připravit karbanátky a moc nám chutnaly.

Tresku necháme jen trochu rozmrznout a rozsekáme v mixéru, pak přidáme ostatní suroviny kromě strouhanky. Vše vyklopíme do mísy, přidáme trochu strouhanky a uděláme malé karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance. Osmažíme na oleji. Poté si připravíme obvyklým způsobem kaši z brambor a hrášku.

2017-01-10 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ryby
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI