Špagety s rajčátky, bazalkou a mozzarellou

zpět
Špagety s rajčátky, bazalkou a mozzarellou
Ingredience:
špagety400 gmozzarella200 gčesnek4 stroužky
cherry rajčátka2 hrstěbazalka dle chutisušený česnek dle chuti
olej dle potřebysůl dle chutipepř dle chuti
špagety 400 g, mozzarella 200 g, česnek 4 stroužky, cherry rajčátka 2 hrstě, bazalka dle chuti, sušený česnek dle chuti, olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Hurrráá, víkend je před námi a má být dokonce i s hezkým počasím. Takže víkend jako stvořený pro výletování, nebo zahrádkaření! Tak mám pro vás tip na super rychlý a moc dobrý oběd, nebo večeři.

Špagety uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje proti slepení. Poté si v pánvi na oleji orestujeme stroužky česneku rozmáčknuté plochou stranou nože, přihodíme rajčátka a zalijeme trochou vody. Jakmile rajčata získají lesklý vzhled, odstraníme česnek a přidáme uvařené špagety, natrhané lístky bazalky a vše dobře promícháme. Pak již jen dochutíme solí, pepřem, špetkou sušeného česneku a přidáme nakrájenou mozzarellu. Až se začne táhnout, můžeme servírovat ozdobené čerstvou bazalkou a mozzarellou, pokud nám ještě trochu zůstane.

2016-05-20 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI