Sumec africký na citronovém pepři zpět

Ingredience:
plátky sumce dle potřebycitronový pepř špetkasůl špetka
olivový olej trochudomácí nebo kupované bylinkové máslo dle chutibagetky dle potřeby
plátky sumce dle potřeby, citronový pepř špetka, sůl špetka, olivový olej trochu, domácí nebo kupované bylinkové máslo dle chuti, bagetky dle potřeby

Příprava

Citronový pepř byl pro mě novinka. Hned jsem ho použila na rybu a byla to velice zajímavá chuť. Tento recept je velice rychlý a jednoduchý na přípravu.

Plátky ryby osušíme a posypeme citronovým pepřem a zlehka osolíme. Na pánvi rozpálíme několik lžic oleje a rybu na něm osmahneme. Z každé strany pár minut. Mezitím si připravíme bagetku, kterou pomažeme předem připraveným bylinkovým máslem. Podáváme s rukolovým salátem.

2014-04-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI