Tagliatelle s cuketovou omáčkou a kuřecím masem

zpět
Tagliatelle s cuketovou omáčkou a kuřecím masem
Ingredience:
malá cuketa1/2 kskuřecí prso1 kstěstovin Tagliatelle250 g
smetana na šlehání1 kelímekrozmarýn1 snítkasůl špetka
pepř špetka
malá cuketa 1/2 ks, kuřecí prso 1 ks, těstovin Tagliatelle 250 g, smetana na šlehání 1 kelímek, rozmarýn 1 snítka, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Snadná a vynikající omáčka, která se hodí jak na těstoviny nebo noky. Tak i třeba do rizota či jako přeliv přes maso.

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a zlehka osmažíme
Poté do pánve přidáme nahrubo nastrouhanou cuketu a společně osmahneme dozlatova. 
Poté podlijeme smetanou ke šlehání, přihodíme snítku rozmarýnu a necháme omáčku zredukovat. 
Bylinku vyjmeme, omáčku dosolíme a dopepříme dle chuti a smícháme s uvařenými těstovinami a klidně ještě prohřejeme na pánvi.

Doboru chuť!

2015-03-02 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptpro děti
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI