Tagliatelle s tuňákem a rukoulou zpět

Ingredience:
těstoviny Tagliatelle300 gextra panenský olivový olej4 lžícečesnek (jemně nasekaný)1 stroužek
tuňák v extra panenském olivovém oleji2 konzervy (2 x 260 g)rukola + na ozdobu vetší hrstkakůra a šťáva z citronu1 ks
těstoviny Tagliatelle 300 g, extra panenský olivový olej 4 lžíce, česnek (jemně nasekaný) 1 stroužek, tuňák v extra panenském olivovém oleji 2 konzervy (2 x 260 g), rukola + na ozdobu vetší hrstka, kůra a šťáva z citronu 1 ks

Příprava

Jeden z rychlých, jednoduchých a chutných receptů, které vás rozohodně nezklamou.

Uvařte těstoviny ve velkém hrnci v osolené vodě tak, aby byly al dente. Mezitím zahřejte olivový olej v jiném velkém hrnci, přidejte na drobno nasekaný česnek a vařte 1 minutu.

Sceděného a pomocí vidličky vymačkaného tuňáka přidejte k česneku na pánev, chvíli promíchejte  a přidejte rukolu. Ochutíme solí a pepřem a vmícháme citronovou kůru a šťávu.

Uvařené a sceděné těstoviny přidejte do směsi tuňáka. Dobře promíchejte dohromady a ihned podáváme, pokapané trochou extra panenským olivovým olejem a ozdobené další rukolou.

2013-11-11 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI