Těstoviny s ricottou a avokádem zpět

Ingredience:
těstoviny250 glístky bazalky hrstořechy (piniové, vlašské, kešu) malá hrst
šťáva z 1/2 limetky dle chutiavokádo ready to eat1 ksčesnek1 stroužek
olivový olej3 - 4 lžícericotta2 lžícenastrouhaný parmazán + na ozdobu50 g
anglická slanina50 gsušená rajčata naložená v oleji3 kssůl dle chuti
mletý pepř dle chuti
těstoviny 250 g, lístky bazalky hrst, ořechy (piniové, vlašské, kešu) malá hrst, šťáva z 1/2 limetky dle chuti, avokádo ready to eat 1 ks, česnek 1 stroužek, olivový olej 3 - 4 lžíce, ricotta 2 lžíce, nastrouhaný parmazán + na ozdobu 50 g, anglická slanina 50 g, sušená rajčata naložená v oleji 3 ks, sůl dle chuti, mletý pepř dle chuti

Příprava

Avokádo mám tak ráda, že bych si ho nejraději dala do každého jídla. Do každého se ale nehodí, tak jsem ho použila alespoň do těstovin.

  1. Těstoviny si uvaříme podle návodu.
  2. Do blenderu si dáme bazalku, ořechy, šťávu z limety, avokádo, česnek, olivový olej, ricottu, sůl a pepř a vše důkladně promixujeme na pesto.
  3. Uvařené těstoviny smícháme s avokádovým pestem, přidáme nakrájená rajčata a nastrouhaný parmazán. Opatrně vše promícháme.
  4. Na pánvi si vysmažíme na kostičky pokrájenou slaninu.
  5. Těstoviny dáme do krabičky nebo na talíř a posypeme hoblinkami parmazánu a opečenou slaninou.
2016-11-11 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI