Tuna meatballs zpět

Ingredience:
tuňák ve vlastní šťávě1/2 plechovkyrozdrobený chleba velká hrstvejce1 ks
bylinky (bazalka, tymián, oregáno...) hrstsůl špetkapepř špetka
Na omáčku:
rajčata dle potřebysůl špetkapepř špetka
oregano špetkacibulka dle chuti
tuňák ve vlastní šťávě 1/2 plechovky, rozdrobený chleba velká hrst, vejce 1 ks, bylinky (bazalka, tymián, oregáno...) hrst, sůl špetka, pepř špetka, rajčata dle potřeby, sůl špetka, pepř špetka, oregano špetka, cibulka dle chuti

Příprava

Jestli ještě nevíte, co si udělat dneska večeři, zkuste si tyhle tuňákové kuličky! Jsou vynikající, hlavně s rozvařenými rajčaty nebo bazalkovým pestem a kuskusem nebo jinými těstovinami.

Všechno pořádně rukama promíchejte, dokud se vše nespojí v jednu hmotu. Z té vytvarujte 6 kuliček a osmažte je na troše olivového oleje z každé strany, dokud trochu nezhnědnou.
Mezitím si můžete orestovat cibulku, přidat drcená nebo krájená rajčata, ochutit dle chuti a případně podávat s kuličkami. Necháváme přírodní chutě, tak popřípadě jen osolte, opepřete a případně posypte oregánem. Promícháme s vařenými testovinami dle chuti a můžete zdravě hodovat.

Doboru chuť!

2014-03-10 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI