Vepřové vindálú zpět

vepřová kýta500 gjablečný ocet1 lžičkačervená mletá paprika1 lžička
olej30 mlcibule200 gcukr špetka
bílé víno0,05 ldrcený anýz špetka
vepřová kýta 500 g, jablečný ocet 1 lžička, červená mletá paprika 1 lžička, olej 30 ml, cibule 200 g, cukr špetka, bílé víno 0,05 l, drcený anýz špetka

Příprava

Francouzsko-portugalský recept....

Maso nakrájíme na nudličky, cibulku na jemné proužky. Zprudka orestujeme na oleji, přidáme cibulku a zakápneme bílým vínem. Přidáme lžičku papriky, cukr, anýz, a pokud máte rádi pálivé, doporučuji chilli papričky. Na závěr přidáme lžičku jablečného octa a můžete podávat.

2014-01-08 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI