Zapečená cuketa s hovězím masem zpět

Ingredience:
zelená cuketa1 ksmleté hovězí maso200 gcibule1 ks
anglická slanina20 golivový olej1 lžícekrájená rajčata3 lžíce
červené víno trochunaložená sušená rajčata několiksýr dle potřeby
zelená cuketa 1 ks, mleté hovězí maso 200 g, cibule 1 ks, anglická slanina 20 g, olivový olej 1 lžíce, krájená rajčata 3 lžíce, červené víno trochu, naložená sušená rajčata několik, sýr dle potřeby

Příprava

Došla jsem k názoru, že jíme málo jídel, které kombinují zeleninu a maso.. což byl jen malý krůček k zapečené cuketě, protože od okamžiku, kdy se o ní zmínila moje kolegyně v práci jsem na ni měla takovou chuť, že byla jen otázka času, kdy ji připravím na večeři.

Cuketu rozkroj na dvě podélné půlky a vydlab střed. Na pánvi orestuj na olivovém oleji na drobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou slaninu, několik pokrájených sušených rajčat a mleté maso. Poté zastříkni vínem, nech odpařit, přidej konzervovaná rajčata a opět povař. Poté naplň vydlabané cukety masovou směsí, posyp nastrouhaným sýrem a dej zapéct

2014-09-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI