Zapečené kuřecí maso na pórku a kmínu s rýží zpět

Ingredience:
kuřecí prsní řízek3 kspórek1 ksšalotka1 ks
mletý kmín2 lžícesůl dle chutivoda dle potřeby
hraška na zahuštěnípažitka na ozdobenírýže dle potřeby
kuřecí prsní řízek 3 ks, pórek 1 ks, šalotka 1 ks, mletý kmín 2 lžíce, sůl dle chuti, voda dle potřeby, hraška na zahuštění, pažitka na ozdobení, rýže dle potřeby

Příprava

Když nemam příliš času na vaření nebo potřebuji na plotně všechny hořáky sázím na rychlé snadné hop do trouby jídlo. Je nejen dietní, ale i chutné, máme ho moc rádi.

Pokrájíme si kuřecí maso na kostičky, dáme do zapékací mísy. Přidáme na kolečka pokrájený pórek, pokrájenou šalotku, kmín, osolíme, podlejeme vodou. 
Pečeme na 200°C 30 minut. Vyndáme z trouby, přidáme hrašku, zamícháme a dáme odklopené ještě krátce zapéct. 
Podáváme s rýží.

2016-01-20 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI