Zapékané gnocchi se čtyřmi druhy sýrů, smetanou a šunkou serano zpět

Ingredience:
gnocchi2 balíčkysmetana ke šlehání500 mlšunka Serano1 balíček
kudrnačka dle chuti4 druhy sýrů - eidam, uzený eidam, čedar, parmazán (u všech si nastrouhejte zhruba stejné množství) dle potřeby
gnocchi 2 balíčky, smetana ke šlehání 500 ml, šunka Serano 1 balíček, kudrnačka dle chuti, 4 druhy sýrů - eidam, uzený eidam, čedar, parmazán (u všech si nastrouhejte zhruba stejné množství) dle potřeby

Příprava

Dnes bych vám ráda přinesla opět jeden recept. Je skupina lidí, která pokrmy se smetanou a sýrem vůbec nemusí. A pak je skupina lidí, která tato jídla doslova miluje.
U nás jsou zapékané pokrmy se smetanou opravdu oblíbené, ať už se jedná o zapékané kotlety nebo třeba jen gratinované brambory. Dokonce i u Pepánka si mohu být na sto procent jistá, že nejen že sní to, co mu nandám, ale dokonce si přidá. Takže pokud patříte také k milovníkům těchto jídel, můžete zkusit třeba toto...
 
Nejprve si uvaříme dle popisu na obalu gnocchi. Rozpálíme si troubu, gnochci po uvaření přecedíme a přendáme do zapékací misky,na kousky natrháme šunku,  posypeme nastruhaným sýrem, zalijeme smetanou, promícháme a vhodíme nasekanou kudrnačku a pečeme v předehřáté troubě do zahuštění omáčky a na povrchu se nám musí zapéct krustička. Pokrm nesolíme, protože zvolené sýry jsou dostatečně slané, aby vznikla vyvážená chuť.
2015-04-16 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI