Ingredience: | |||||
káva | dle potřeby | mléko | dle potřeby |
Nejdřív jsem si myslela, že postup nechám jen na Facebooku. Ale recept má obrovský úspěch, tak jej bude lepší zachovat i na blogu.
Na téhle ledové kávě je nejlepší její rychlost, navíc na ni potřebujete jenom kafe a mléko. Spousta lidí navíc nemá ráda šlehačku a přiznám se, že ani já ji nemusím. Je skvěle osvěžující a návštěvy budou nadšené.
Mléko si dejte do mrazáku tak na dvě hodinky, možná i tři. Ideální je konzistence ledové tříště. Jakmile jej vytáhnete, pořádně s ním zatřepejte, aby vznikla úžasná pěna. Tou zalijte již připravenou vychlazenou kávu. Ráda pozoruju, jak se černá míchá s bílou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI