Chléb z podmáslí, semínek a sýru zpět

Ingredience:
mouka s kypřícím práškem500 gslunečnicový olej125 mlpodmáslí500 ml
raw med3 lžícestrouhaný sýr dle Vašeho výběru ( já použila Goudu)1 hrneksušená bazalka20 ml
mouka s kypřícím práškem 500 g, slunečnicový olej 125 ml, podmáslí 500 ml, raw med 3 lžíce, strouhaný sýr dle Vašeho výběru ( já použila Goudu) 1 hrnek, sušená bazalka 20 ml

Příprava

Připravte si skvělé domácí pečivo z podmáslí, semínek a sýra. Po upečení je tento chléb krásně měkoučký.

Smíchejte všechny ingredience. Nalijte na vymazanou chlebovou pánev, posypte semínky a hnědým cukrem. Pečte při 180 stupních po dobu 1 hodiny. 

Nezapomeňte, že tento chléb je velmi měkký. Nechte ho vychladnout a pak nakrájejte elektrickým nožem. Podávejte s máslem a džemem dle Vašeho výběru. 

Překlad: Jazyková škola FOR YOU

Buttermilk, seed and cheese bread

500g self raising flour
125ml sunflower oil
500ml buttermilk
3tbs raw honey
1 cup grated cheese of your choice, I used Gouda
20ml dried basil

Mix all the ingredients well. Pour in already greased bread pan, sprinkle with mixed seeds and brown sugar over the seeds. Bake at 180 degrees for 1 hour.

Remember this bread is extremely soft, let it cool down properly and cut with an electric knife. Serve with butter and jam of your choice.


2014-05-19 Ostatní

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI