Domácí česneková pasta zpět

Ingredience:
česnek libovolné množstvíolej dle potřeby
česnek libovolné množství, olej dle potřeby

Příprava

Geniálně jednoduchý tip na dochucovadlo, které bude pořád po ruce a s jídlem udělá zázrak.

Česnek oloupeme a hodíme do mixéru (případně použijeme tyčový). Zalijeme ho přiměřeným množstvím oleje a rozmixujeme tak, aby nám vznikla kompaktní, jemná pasta. S olejem není třeba to přehánět, ale je dobré vědět, že v tomhle případě funguje jako konzervannt, takže není dobré ho přímo ošidit. Není na tom ovšem hledat žádné složitosti, není co zkazit. Vždycky jde přidat buď česnek nebo olej. Pastu skladujeme v lednici, kde vydrží bez úhony klidně půl roku. 

Jak ještě jinak dochucovat jídlo bez chemie se můžete podívat TADY.

2018-04-13 Ostatní

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI