Domácí máslo zpět

Ingredience:
smetana min 30% dle potřeby
smetana min 30% dle potřeby

Příprava

Domácí máslo, jednoduchá záležitost, která chutí osloví. Začněme si vychutnávat chutě tak, jak mají být.

Ano je to tak! Každý si může doma udělat své domácí máslo za několik minut a to s jakoukoli příchutí.
Důležité je mít minimálně 30% smetanu, kterou šleháme tak dlouho, dokud se neoddělí podmáslí od vody. Přes pláténko vymačkáme vodu a můžeme servírovat.

Doporučujeme máslo dochutit třeba čerstvými bylinkami. Chuť, kterou získáte, rozhodně nenahradíte máslem z obchodu. 

www.facebook.com/RegionNaTaliri

2013-10-22 Ostatní

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI