Dýňové koření zpět

Ingredience:
mleté skořice3 lžícemletý zázvor2 lžičkynové koření1 a 1/2 lžičky
strouhaný muškátový oříšek1 a 1/2 lžičkyhřebíček mletý1 a 1/2 lžičky
mleté skořice 3 lžíce, mletý zázvor 2 lžičky, nové koření 1 a 1/2 lžičky, strouhaný muškátový oříšek 1 a 1/2 lžičky, hřebíček mletý 1 a 1/2 lžičky

Příprava

Pravým základem ať už dýňového koláče či rolády je koření, které dodá ve výsledku ten pravý šmrnc. 

Všechny složky smícháme dohromady. Nic víc.

Ten hřebíček se bude asi hůře shánět mletý, v tom případě nezbývá nic jiného, než ho umlýt či rozmixovat.

A máme hotovo! Koření si schováme nejlépe do uzavíratelného sáčku či nějaké kořenky.

2015-02-05 Ostatní

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptostatní
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyostatní
Příležitostgrilování
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI