Lilková salsa s rajčaty, koriandrem a olivami zpět

Ingredience:
větší lilek1 ksrajčátka4 ksbylinky dle chuti
sůl dle chutipepř dle chutiolej s česnekem dle potřeby
zelené olivy8 ksčerstvý koriandr dle chuti
větší lilek 1 ks, rajčátka 4 ks, bylinky dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti, olej s česnekem dle potřeby, zelené olivy 8 ks, čerstvý koriandr dle chuti

Příprava

Salsa je výborná a můžete ji používat například jako přílohu k masům.

Lilek omyjeme a dáme pod gril. Poté lilek sejmeme z grilu, odstraníme slupku a dužinu najemno pokrájíme. Můžeme lilkem také opéci na pánvi a podobně připravit jako na grilu. Rajčata koriandr nasekáme na kousky. Přidáme propláchnut zelené olivy. V misce vše promícháme a zakapeme olivovým olejem s česnekem podle Jany Remkové. Podáváme k vepřovému nebo kuřecímu masu nebo jen tak s pečivem.

2016-09-06 Ostatní

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostgrilování
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI